Kundehistorie

Levende ord fra en Levende mand

perA – også kendt som Per Andersen, havde brug for nogle ret konkrete og absolut tydelige tekster og indhold til sin helt nye foredrags- og workshop-virksomhed. Per havde netop sagt sit ellers ret gode og spændende job op på NORDJYSKE, hvor han i en årrække havde fungeret som dygtig sælger. Men nu skulle han videre. Omstændighederne var rimelig rå og på mange måder anderledes ift mine mange andre opgaver og kunder. For, som Per fortalte mig det, havde han ikke så meget tid tilbage at leve i. Så den skulle udnyttes godt.

Pik, Pampers og Panikangst

“Jeg har brug for hjælp til indhold fx skal du finde på stærke titler til mine foredrag. Det må meget gerne være bogstavrim – og så skal de råbe højt.” Jeg sendte et enkelt bud på en titel, som måske kunne sætte barren for den fremtidige kommunikation. Jeg synes selv, jeg skød rimeligt højt med ord som Pik, Pampers og Panikangst, men Per elskede dem med det samme.

“Du har godt nok ramt plet. Sæt i gang. Find på mere, flere – jeg glæder mig til at høre fra dig.”

3x180_annoncer_pera_1

Med tavshed kommer vi ingen vegne

Vores samarbejde begyndte selvfølgelig med et par kopper kaffe. I DGIs Grønne Cafe på NORDKRAFT i Aalborg. Her havde perA lige været til træning i Kræftrehabiliteringscenteret. Se det sted kender jeg også godt, for jeg havde selv et par år tidligere været gennem en vellykket kræftoperation med efterfølgende træning – og det var jo også en af grundene til, at jeg forstod Pers budskaber så godt.

Noget af det første jeg skrev for Per var derfor et slags manifest, hvor jeg lod ham sige flg.:
Jeg siger, jeg har kræft.
Jeg siger, jeg er bange.
Jeg siger, jeg er glad.
Jeg siger, jeg er stærk.
Jeg siger, jeg vil leve.
For med tavshed kommer vi ingen vegne.

Målet med indholdet var jo at fortælle, at Per tilbyder foredrag om det at leve livet fuldt ud på trods af sygdom og andre ubehageligheder. Så derfor var det en god ide at benytte ordet ‘sige’ – og lade Per ‘sige’ det, som skulle siges. Lige ud af posen. Uden omsvøb.

Lige præcis denne faktura betaler jeg med glæde. Du er alle pengene værd.

Per Andersen AKA perA

Website, online banner, folder, radiospot plus speak til en lille film

Per ønskede at kommer ud med sine budskaber – og det kom han. Med såvel min, gode venner og støtters hjælp samt hans egen utrættelige vilje – den som også har bragt ham så langt, som han er.

Websites plus indhold kan du se lige her, og nogle af de forskellige elementer kan du se lige herunder. Film og radiospots må lige vente, til jeg har fundet de helt rigtige afspillere.

oejenaabnner

Tænk engang at møde et så åbent og modigt menneske som perA, og få lov til at arbejde med ham på et både total professionelt og samtidig uhyre følsomt område, der handler om liv og død og ikke mindst det at ville være et levende menneske. Jeg er både taknemmelig og glad.

OLESEN IDE&TXT løser alle typer af kommunikationsopgaver. Ønsker du en god ide, en skæv overskrift, en ny strategi for din kommunikation, skal du have rykket nogle varer ned af hylderne, drømmer du om at få lavet en stærk film, et radiospot, en annoncetekst, ide til et online-banner, indhold til et website – jamen hvad venter du på? Ring, skriv, råb – så kommer jeg gerne forbi evt. sammen med en god partner eller 5 til en forpligtende snak.