Tydelige tekster løser problemer og skaber trafik

Indhold. Tekster. Content. Storytelling. Kernefortælling. Du har brug for det hele. Og du har brug for hjælp til at få det gjort. Ellers bliver du glemt og gemt. Book et møde med OLESEN IDE&TXT og hør hvor nemt og smertefrit, det kan gøres.

Få hjælp til at beskrive dine produkter og ydelser, så de bliver revet ned af hylderne og flået ud af din butik og/eller dit varelager af tilfredse kunder. Gode tekster og indhold handler om at vække følelser, skabe behov, løse problemer og tale i øjenhøjde til dine modtagere. Derfor skal du være tydelig – både online og offline – og gøre det indlysende og nemt for dine kunder at forstå, hvorfor de skal vælge dig frem for dine konkurrenter.

_pha3734

Spol frem til biljagten – spring alle de ligegyldige ord over

Dine budskaber skal virke her og nu. Ingen har tid til sludder og vrøvl. Heller ikke dig. Dit indhold skal lokke og gøre dine læsere mere nysgerrig efter det, du tilbyder. Og det er slet ikke så svært – du skal bare fange din modtager med en direkte og tydelig tekst. Som jeg har gjort det med dig lige nu. Sig endelig til, hvis du har brug for hjælp.

Tekster der skaber succes i din virksomhed

Kontakt mig, spørg løs eller fortæl. Jeg har altid tid til en snak om, hvordan du får dine kunder og modtagere til at reagere positivt på historierne om din virksomhed, dine produkter, nyheder, ideer og hvad du ellers går og pønser på for at skabe succes.

”Jan er så god til at få alle – kunder og samarbejdspartnere – med ind i den kreative urskov. Her finder vi skøre, sjove ideer, tager de bedste i rygsækken og så guider Jan alle trygt ud til vejen igen, så vi finder hjem – når målet – og så er han også god til at holde aftaler og ikke mindst aftalte budgetter. Jan er krøllet, tosset og kreativ, når det skal være sjovt – og dygtig, flittig og ansvarlig når det bliver alvor. Bum!

Per Tiedemann, Tiedemann Grafisk
Konceptudvikler og Storyteller OLESEN IDE&TXT skaber ideer, indhold og tekster til
 • Storytelling / Kernefortælling.
 • Identitet og virksomhedsnavne
 • Websites og andet online
 • Tv, film og radio
 • Salgsbreve og nyhedsbreve både offline og online
 • Annoncer
 • Brochurer, flyers og foldere
 • Pressemeddelelser
 • Tekst Indhold SEO Søgeordsoptimering
Tekstforfatter og Storyteller OLESEN IDE&TXT hjælper din virksomhed med at formulere tydelige budskaber
 • Formulering af behov, mål og succeskriterier
 • Konkurrent- og markedsindsigter
 • Målgruppeundersøgelser
 • Strategiudvikling
 • Kernefortælling
 • Kreative koncepter og ideer
 • Konkrete tekster og indhold
 • Mediamuligheder
 • Idekataloger

Vælg ord og begreber, der betyder noget for din målgruppe. Skriv så de forstår med både hjerne, mave og hjerte – og så de kan se fordele og udbytte ved at handle med dig. Hjælp dem til at forstå, hvad du vil med dine henvendelser. Lad dine ord sætte handlinger i gang. Tag fx telefonen og ring til mig lige nu på 2323 4078.

OLESEN IDE&TXT løser alle typer af kommunikationsopgaver. Ønsker du en god ide, en skæv overskrift, en ny strategi for din kommunikation, skal du have rykket nogle varer ned af hylderne, drømmer du om at få lavet en stærk film, et radiospot, en annoncetekst, ide til et online-banner, indhold til et website – jamen hvad venter du på? Ring, skriv, råb – så kommer jeg gerne forbi evt. sammen med en god partner eller 5 til en forpligtende snak.

Hovedet på bloggen her

Sådan får du englene til at synge

For mange ord holder handling på afstand. Derfor skal dit indhold virke her og nu. Ingen har tid til sludder og vrøvl. Heller ikke dig. Men du læser alligevel videre. For du bliver lokket af indholdet. Som kun har et eneste formål; nemlig at tilbyde dig et kritisk blik på din kommunikation og dine budskaber.

Følg bloggen og bliv klogere på stærk kommunikation.
Eller du kan følge den og blive stærkere på klog kommunikation.

Langtidsholdbare ideer

Brug stærke tekster og gennemtænkte ideer, når du vil skabe interesse omkring de produkter og ydelser, din virksomhed tilbyder.

En god ide er en holdbar ide med base i det problem, den skal løse. Kom helt tæt på dine mål. Benyt discipliner og adfærd som analyse, research, strategi, målgruppe, stil, tendenser m.m., så du tydeligt og effektivt formidler den vigtige og rigtige historie om din virksomheds produkter og ydelser.

Vær præcis og tydelig

Kreative tekster og ideer kan være sjove, seriøse, provokerende, intelligente, overraskende og meget mere. Og de kan, hvis man er heldig, erobre en ledig plads i modtagernes bevidsthed. Men hvem tør – i et overkommunikeret marked, satse sin virksomheds succes på noget så skrøbeligt som held? Få hjælp til at udvikle strategisk kommunikation som matcher din virksomheds kernefortælling og vær sikker på et effektivt udbytte af din investering.

STORYTALK

Book tid til en gang STORYTALK og find ud af, hvor og hvordan du kan fortælle alle de gode historier, du går og gemmer på. STORYTALK er en workshop på ca. 3 timer, hvor jeg spørger og du/I snakker. På baggrund af dette sender jeg en debrief af vores snak, som senere kan blive til reelt indhold fx virksomhedens kernefortælling. Book tid til STORYTALK på 2323 4078 eller send en mail her.

Gå ikke i panik. Gå i døgnkiosken.