badering_lille_bred

Profil

Mød Tekstforfatter og Storyteller Jan Olesen

Tekstforfatter og Storyteller OLESEN IDE&TXT er en enkeltmandsvirksomhed i reklame- og kommunikationsbranchen etableret i 2004. Virksomheden, der leverer tydelige tekster og forståelig kommunikation, er drevet af konceptudvikler, storyteller og tekstforfatter Jan Olesen, som har arbejdet med marketing, kommunikation og reklame siden 1991. Virksomheden samarbejder desuden med en række dygtige og erfarne folk indenfor grafik, online, print, foto, film, lyd, analyse og media, som alle har fokus på at hjælpe ideer, koncepter, indhold og tekster videre.

OLESEN IDE&TXT henvender sig til moderne virksomheder, organisationer og institutioner, som ønsker hjælp til at markedsføre identitet, produkter, ydelser, holdninger og meget mere via geniale og slagkraftige ideer, tekster og tydeligt indhold.

Er dine reklametekster tydelige nok?

OLESEN IDE&TXT arbejder ud fra en enkel og realiserbar filosofi: Man skal forstå, før man kan forvandle og formidle tydeligt.

Forstå

OLESEN IDE&TXT trænger interesseret ind i din virksomhed og spørger nysgerrigt løs, indtil jeg finder den eller de historier, der adskiller din virksomhed positivt og tydeligt fra alle andre i markedet.

Forvandle

OLESEN IDE&TXT omsætter de indhentede fakta, mål og ønsker til forståelige og funktionelle koncepter og ideer, der er nemme at omsætte til tydelig kommunikation.

Formidle

OLESEN IDE&TXT leverer klar, tydelig og effektiv kommunikation, der matcher mål, målgruppe, media og marked – og som bliver set, forstået og handlet på.

Flere sider af tekstforfatter og storyteller Jan Olesen

OLESEN IDE&TXT er Jan Olesen. En mand over bord. Men aldrig helt ude at svømme. Der er styr på det meste. For det meste.

Nysgerrighed, sult efter viden og nye strømninger, klassiske dyder, trang til kvalitet og ikke mindst stor appetit på at skabe tydelighed generelt er det, der driver såvel Jan som hans virksomhed.

Inspirationen til jobbet og opgaverne kommer fra hverdagens oplevelser med musik, mad, kærlighed, rejser og meget mere. Livet kommer altid i første række, men ellers fejler servicen ikke noget og opgaverne blir altid afleveret til tiden – i den lovede kvalitet og til den aftalte pris.

Jan spiller guitar. Og det gør han godt. Blues, jazz, folk, pop og rock. I mange sammenhænge plus solo. Det sidste foregår ofte på Kreta, hvor han – med en stak skriveopgaver under armen, ofte smutter af sted i en kortere eller længere periode for at arbejde og spille samt koble af og lade op.

Det betyder dog ikke, at han forsvinder fra jordens overflade. De fleste kunder og samarbejdsparnere opdager som regel ikke, at han befinder sig et andet sted – takket være bærbar, gode internetforbindelser og en tålmodig hustru.

_pha3757-kopi

Gå ikke i panik. Gå i døgnkiosken!

OLESEN IDE&TXT løser alle typer af kommunikationsopgaver. Mangler du strategisk fokus på din kernefortælling og dit koncept, ønsker du en god ide, en skæv overskrift, en ny strategi for din kommunikation, skal du have rykket nogle varer ned af hylderne, drømmer du om at få lavet en stærk film, et radiospot, en annoncetekst, ide til et online-banner, indhold til et website – jamen hvad venter du på? Ring, skriv, råb – så kommer jeg gerne forbi evt. sammen med en god partner eller 5 til en forpligtende snak.

Ring, skriv, råb, send en due, smid et røgsignal eller giv et kald.