Kundehistorie

Miljø- & Vognmandskonsulenten

Pia Theil Valnert Andersen henvendte sig til OLESEN IDE&TXT i 2012, fordi hun havde brug for indhold på sin kommende hjemmeside, som Degn Grafisk havde sat vand over til.

En anderledes tidslinje

Pias historie var ret speciel, fordi hun er en kvinde med diesel i blodet i en ellers mandsdomineret branche, hvor man håndterer store lastbiler, trucks, miljøaffald og mere af samme skuffe. Jeg hjalp derfor ikke kun med indhold, men også med det grafiske udtryk, som på det tidspunkt var lige ved at blive en anelse for feminint. Bl.a. var jeg med til at udvikle en anderledes tidslinje, som viste noget af alt det, Pia havde arbejdet med og haft gang i i sit liv. Illustrationerne er udført af Karen Kimmer Lemvig fra Degn Grafisk.

piamv1

Jeg interviewede flere af Pias kunder

Sitet er bygget klassisk op med profil, referencer m.m., så en tur over Pias kunder med interviews og beskrivelser af deres oplevelser med Pias virksomhed blev det også til. Derudover er der skrevet og sendt pressemeddelelser ud til lokale medier samt til specialmedier i miljø- og vognmandsbranchen. Se Pias website her.

Hej Jan
”Artiklen om MV konsulenten er i NORDJYSKE i dag. Fin start på året, må man sige.

Pia Theil Valnert Andersen, Miljø- & Vognmandskonsulenten

Flere kundehistorier

Scheelsminde
Tiedemann Logo
Nordenfjords Håndbryg
Per A
Ruths Hotel
Miljø Vognmands konsulenten

OLESEN IDE&TXT løser alle typer af kommunikationsopgaver. Ønsker du en god ide, en skæv overskrift, en ny strategi for din kommunikation, skal du have rykket nogle varer ned af hylderne, drømmer du om at få lavet en stærk film, et radiospot, en annoncetekst, ide til et online-banner, indhold til et website – jamen hvad venter du på? Ring, skriv, råb – så kommer jeg gerne forbi evt. sammen med en god partner eller 5 til en forpligtende snak.