forside-billede

OLESEN IDE&TXT udvikler tydelige ideer, koncepter, indhold, budskaber og tekster, der bliver set, hørt, forstået og handlet på. Og som fungerer optimalt i forhold til formål, målgrupper og media. Både offline og online – til mennesker og maskiner.

jan@olesenideogtxt.dk
+45 2323 4078

 Tilfredse kunder og gode samarbejdspartnere siger alt

Scheelsminde
Tiedemann Logo
Nordenfjords Håndbryg
Per A
Ruths Hotel
Miljø Vognmands konsulenten

Derfor skal du arbejde sammen med en tekstforfatter

Måske har du behov for et helt nyt syn på din kommunikation, måske skal du have formuleret et salgsbrev, tekst til en brochure, en annonce eller måske trænger indholdet på dit website til at blive strammet op. Skriv, ring, råb, fortæl og spørg bare løs. OLESEN IDE&TXT er klar til at hjælpe dig.

Fortæl din historie med en tydelig tekst

OLESEN IDE&TXT hjælper dig med at udvikle tydelige nyhedsbreve, salgsbreve, websites, brochurer, flyers, foldere, artikler, redaktion, pressemeddelelser, reklamefilm, radiospots, korrektur, kommaer, firmanavne, slogans, annoncer og kampagner eller andet, du har det svært med at få fortalt.

Hjælpen er nær - klik her
Læs mine blogindlæg om marketing, reklame, kreativitet, effekt og meget mere.

Lav bedre indhold og kommuniker stærkere til dine målgrupper

Dine tekster - som jo er en vigtig del af dit indhold og content, virker langt stærkere på din målgruppe, hvis du fanger det problem, de er kommet for at få en løsning på. Derfor skal du skrue ned for tung fakta og i stedet skrue helt vildt meget op for den gode fortælling - den fortælling, som rammer blidt i hjertet, giver stærke billeder og lyst til at agere.

Spol frem til biljagten* og fang din modtager med det samme

Dine budskaber skal virke her og nu. Ingen har tid til sludder og vrøvl. Heller ikke dig. Men du læser alligevel videre. For du bliver lokket af indholdet. Du er blevet nysgerrig, fordi du vil gerne vide mere om, hvordan god og tydelig kommunikation kan skabe mere succes i din virksomhed. Og det er slet ikke så svært – du skal bare fange din modtager fra begyndelsen af med en direkte og tydelig tekst.

Skriv moderne – Skriv tydeligt

Hvor ville meget være lettere, hvis vi skrev til hinanden, som vi taler til hinanden. Altså lige ud af posen, landevejen eller hvor, vi nu vil hen med det, vi fortæller.

God reklame er reklame der virker

En helt almindelig strøgforretning kan blive et brand, der er kendt for nogle helt unikke værdier. Det gælder alle typer af virksomheder, enkeltpersoner og grupper. Det handler blot om at definere hvem man er og hvad man vil.

Gå ikke i panik. Gå hellere i døgnkiosken!

Olesen IDE&TXT