TEKSTFORFATTER ONLINE OG OFFLINE

Markedsfør din virksomhed via gode og tydelige tekster - og bliv set og forstået af din målgruppe

OLESEN IDE&TXT er en tekstforfatter- og konsulentvirksomhed i Aalborg, Nordjylland, der henvender sig til virksomheder, der har brug for kvalificeret hjælp til at udvikle ideer, koncepter og tekster til print, radio og film - samt SEO søgeordsoptimerede tekster til web og online - der fungerer både til mennesker og maskiner.

OLESEN IDE&TXT er stærk på både B2B, B2C og B2G. Tjek referencer for mere info.

Send en mail eller ring til OLESEN IDE&TXT i Aalborg, Nordjylland på 2323 4078 og hør mere om, hvordan du nemmere får kontakt med dine potentielle kunder.

 

 

Er du ligeglad med hvor du skal hen, er det også lige meget hvilken vej, du vælger ...

... siger Filurkatten til Alice i Eventyrland, da hun spørger ham, hvilken vej hun skal vælge.

Det kunne også være svaret til de virksomheder, som godt ved, hvor de vil hen, når det handler om økonomi, produkter og kernekompetencer, men som fuldstændig glemmer at positionere sig klart og tydeligt i en målgruppes bevidsthed.

At være kendt for noget kræver målrettet indsats i al kommunikation, ellers bliver man opfattet som utydelig og i værste fald slet ikke set.
Få kvalificeret hjælp til at skabe tydelighed i dine budskaber, og oplev hvor meget nemmere det bliver at kommunikere med din omverden.

Kontakt OLESEN IDE&TXT og hør mere om positionering af din virksomhed

 

cheap canada goose outlet canada goose womens coats on sale buy canada goose buy canada goose jacket down canada goose herre